Dišeče darilo za dojenčke: personaliziran komplet kozmetike Baby natural Afrodita

Se vam je že zgodilo, da ste kupovali darilo za prijateljičinega otroka, ki ima že vse ali pa je dojenček prišel hitreje, kot bi se lahko pozanimali o  željah. V tem primeru je smiselno izbrati uporabno darilo, ki pride prav vsakemu dojenčku in je skrbno izbrano. Nenapisano pravilo je, da podarite tisto, kar bi želeli prejeti tudi vi. Darila, ki so kupljena na “hitro” obležijo v kotu, česar si zagotovo ne želite. 


Nič ni lepšega od personaliziranega darila. To nas navdaja z občutkom specialnosti, posebnosti. Kozmetika Afrodita, ki je vodilna na področju proizvodnje kvalitetnih kakovostnih izdelkov je v svojo ponudbo vključila Baby Natural PERSONALIZIRAN PAKET ZA DOJENČKE.

Zakaj mi je všeč?

  • Ker Kozmetiki Afrodita zaupam tudi sama. Že nekaj let uporabljam arganov oljni gel za prhanje, ki je edini gel, ki mojo kožo res nahrani. Še posebej pozimi imam izrazite težave s suho kožo, občutkom zategovanja in dermatitisom.
  • Ker nameram eno stekleničko spraviti in jo imeti za spomin. Želim ohraniti vonj na prijetne trenutke preživete ob kopanju mojih sinčkov tudi ko bosta večja. Upam, da bo prazna plastenka z napisom ohranila vonj še dolgo let.
  • Ker paket vsebuje vse proizvode, ki jih mamica potrebuje pri negi dojenčka.
  • Ker imate oba fanta, tako kot jaz, občutljivo kožo in sem pri izbiri proizvodov zelo previdna.
  • Ker je paket personaliziran in poleg dobiš tudi (personalizirano) vrečko, tako da ti darilne vrečke ni potrebno iskati po stanovanju ali jo dodatno kupiti.
  • Personalizirana kartica je pika na i. Na spletni strani Afrodita ob naročilu napišeš želeno besedilo.
  • Ker lahko paket pošlješ na naslov obdarovalca/ke. Kar pomeni, da boš ob morebitnih korona ukrepih lahko novopečeni mamici in njenemu dojenčku čestitala na daljavo.
  • Ker nam bodo stekleničke prišle prav tudi kasneje. Fantoma jih bom dala med vodne igrače, da bosta z njimi v banji ustvarjala vodne fontane.

Vsebina paketa:

Vsi proizvodi so dermatološko testirani, namenjeni zaščiti in negi kože. Baby Natural Šampon&Kopel ne povzroča solzenja (preverjeno pri obeh fantih) in je primeren tudi za zelo suho kožo. Baby&Mom Natural 100 % naravno mazilo pride prav za nego nosečniškega trebuščka, za nego nežnega obraza dojenčka preden greste ven in za nego med previjanjem pleničke. Baby&Mom Natural Mandljevo olje je uporabno za nego dojenčkovih gubic po kopanju in tudi kasneje. Vonj vseh proizvodov je nežen in primeren za oba spola. Z Baby natural personaliziranim kompletom za dojenčke ne moreš zgrešiti nakupa. Zagotovo bo vrečka izdelkov mamici narisala nasmeh na obraz.

Več informacij o paketu na: Afrodita

 

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.