Kaj podariti otroku za božič – 7 idej

Nekaj dni ali celo tednov prek božičem se vsako leto srečamo s težavo kaj kupiti otroku za Božička. Letos je nakup darila drugačen. Zaradi pandemije je količina daril po trgovinah manjša in tudi težje dostopna. Najboljša rešitev je nakupovanje preko spleta. Pri tem ne pozabite, da je pošta močno obremenjenena in je smiselno, da o nakupih razmislite nekaj časa prej in ne zadnji dan. Pripravila sem vam nekaj idej za nakupe po starostnih skupinah.

Ideje za darila za praznično obdarovanje dojenčkov

IDEJA 1:
FISHER PRICE Okolju prijazen čebelnjak

Dojenček je glavna čebela, odgovorna za panj Fisher-Price Busy Activity Hive, ki oživi vse bujne akcije.

Ko mali čebelarji čebele zataknejo v panj, bodo videli, kako kovanci padajo skozi labirint. Igrača spodbuja koordinacijo gibov, vsebuje prave lesene detajle, kovinski zvonec in list, krila, krila in antene. Kovance lahko po uporabi shranite na zadnji strani.

Čebeljnjak smo kupili za Lana in komaj čakam, da ga prime v drobne rokice. Čebelnak omogoča več načinov igre in je zagotovo zabavna igrača za najmlajše.

POVEZAVA

 

 

IDEJA 2:FISHER PRICE Hippo Plush Projection Soother

Projektor bo dojenčka ponesel v svet sanj. Projektor sobo napolni z zvezdnatimi lučmi in 30 minut predvaja uspavanko. Na izbiro je uspavanka, beli šum ali narava.

Projektor je ideja za darilo za bodoče ali novopečene starše, ker otroka pomiri in celotni družini omogoča boljši spanec. Hippo je zelo mehek in ga lahko otrok vzame sabo kamorkoli.

Nik ga ima že 2 leti in z nami je obiskal toplice, babico in delal družbo v avtu.

POVEZAVA

 

Ideja za darila za praznično obdarovanje otrok 1-2 leti

IDEJA 3: Fisher Price Eco Friendly Pop-Up Playset

Pop-Up Playset spremeni otroško igralnico v mističen gozd, kjer se zgodijo presenetljive stvari. Ob pritisku gobice začne piskati miška. Ob pritisku lista otrok spozna prijazno lisico. Čudoviti metulj bo s sabo prinesel kolega ježa. Vrtenje cveta bo povzročilo, da petelin poskoči.

Igrača omogoča pritiskanje, drsenje, obračanje in preklapljanje vključenih pojavnih presenečenj in pomaga pri spodbujanju spretnosti. Dojenčkom predstavlja vzrok in posledice.

Fisher price Eco Friendly Pop-Up na zabaven način spodbuja razvoj motoričnih spsoobnosti. POVEZAVA

 

 

 

IDEJA 4: Fisher price On-the Glow kavna skodelica

Skodelica za kavo Laugh & Learn on-the Glow govori angleško. To je priložnost spoznavanje angleške abesede številk, pesmic in stavkov…Dodaten plus je smejoč barven obraz, ki otroka dodatno motivira k sodelovanju. Igrača pomaga okrepiti njihovo spretnost in usklajevanje rok in oči.

Če spada med tiste starše, ki brez kave ne morete kot jaz bo to odlično darilo za vašega malčka. Ne pozabite, da malčki vse opazujejo in če vas velikokrat vidijo s skodelico kave v roki, jo bodo želeli imeti tudi sami. POVEZAVA

 

Ideja za darila za praznično obdarovanje otrok 2-5 let

IDEJA 5: Lesena kompaktna kuhinja

Čeprav je uporaba lesene kuhinje priporočljiva od tretjega leta dalje, se bodo vaši mali master shefi dobro znašli v njej tudi prej. Posebnost kuhinje je, da je izdelana iz FSC® 100% certificiranega lesa in vsebuje vse, kar mladi kuharji, kot je naš Nik, potrebujejo za pripravo.

Vrata pečice se odpirajo.V njej se skriva lonec s snemljivim pokrovom. Sol in poper zagotavljata boljši okus hrane. Malčku so na voljo 3 kuhinjski pripomočki.

POVEZAVA

 

IDEJA 6: LEGLER Kuhinjski pripomočki – profesional

Vsak dober kuhar vam bo zagotovil, da so pri pripravi hrane še kako pomembni propomočki. Pripomočki so kompaktni in prilagojeni otroškim rokicam. V ponvi otrok lahko speče okusna jajčka, slastne palačinke ali pa najboljši pomfri v mestu. Ostala dva lonca sta kot nalašč za kuhanje več jedi hkrati. Medtem ko se v enem kuha zelenjavna juha se v drugem kuhajo testenine. Vse tri posode vključujejo pokrove in pripomočke za serviranje. POVEZAVA

 

 

IDEJA 7: LEGLER lesena Garnitura za gradnjo ambulante z zvokom in lučjo

Majhni mojstri se laho preizkusijo v gradnji ambulante in s tem terenirajo svoje motorične sposobnosti. Dodatna prednost seta je, da reševalno vozilo proizvaja zvoke in lahko dovolj hitro in varno pripelje paciente mimo vseh ovir v bolnišnico.

Igra z ambulanto je odlična priložnost za spoznavanje trenutne situacije skupaj s Pravljico o Koronavirusu.

 

Lesen set vsebuje kar 23 delov in zagotavlja dovolj zabave za mlade graditelje.

POVEZAVA

 

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.