Mami testira: Brezkasetni koš za plenice OdoCare One

V našo družino prihaja nov pleničar in z njim gora plenic in tudi smradu. Pri Niku smo uporabljali kasetni koš in v enem letu zapravili 80 € (4x komplet kaset po 20 €). Že same plenice so okoljsko breme, kaj šele dodatne vrečke za umazane plenice? Alternativa kasetnemu košu je brezkasetni koš, ki za uporabo ne potrebuje kaset, zadostuje že navadna vrečka za smeti. 


Zakaj koš za plenice? Je to nova modna muha

Marsikatera babica samo zamahne z roko in pove, da so oni plenice prali na roke v škafu, sedaj pa smo preveč moderni. To da nam ni potrebno plenice prati več na roke nam prihrani čas in ohrani svežino našega stanovanja. Samo predstavljate si kup umazanih plenic namočenih v banji…

Koš za plenice je v uporabi že več kot 10 let. Njegov poglaviten namen je, da zaduši neprijetne vonjave. Nekateri starši se koša branijo z argumentom, da smeti odnašajo vsak dan. Verjamem, da jih. Otrok ne lula in kaka samo enkrat na dan. Kaj pa tiste ure vmes, ko se izločki, še posebej na vročini, začnejo pospešeno razkrajati?

V stanovanju uporabljamo eterična olja in dišave, da vdahnemo svežino domu, zakaj bi se obremenjevali še z vonjem po kakcih? Za vas sem testirala koš OdoCare, kako se je odrezal na testu si preberite spodaj:

OdoCare na testu

Po dveh mesecih testiranja brezkasetnega koša OdoCare One (več informacij TUKAJ) lahko povzamem naslednje:

  • Koš OdoCare zaduši neprijetne vonjave in po dveh mesecih nima neprijetnega vonja, tako kot ga je imel kasetni koš.
  • Varnostni mehanizem omogoča da ga otrok ne more enostavno odpreti in vanj spraviti kocke (ja, pri nas kocke ležijo po celem stanovanju).
  • Kljub vrhunskemu mehanizmu je uporaba čisto enostavna. Uporabljeno pleničko vstavite v zgornjo odprtino. S preprostim obračanjem glave koša za plenice, plenica pade v vrečko za smeti (glej spodnji video).
  • Koš je primeren za navadne 60l vrečke, ki vase pospravijo približno 40 plenic (to je približno za en tedne uporabe).
  • Koš je dobavljiv v različnih barvnih kombinacijah in je lahko čudovit dodatek otroški sobi.

Več informacij na POVEZAVI.

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.