Mami testira: Glasbeni vrtiljak

Vrtiljak, ki ga imaš lahko sabo na vsakem koraku? Priznam, da sem bila skeptična, da taka rešitev obstaja. V mislih sem imela vrtiljake na fiksnem stojalu. Nik se zelo rad vozi z vozičkom in velikokrat prespi pri babici. Na začetku sva razmišljala o nakupu dveh vrtiljakov – enega za k babici in enega za doma. Na srečo sva našla popolno rešitev.


Mnogi vrtiljaki imajo zvočne funkcije, kar pomeni da imajo na voljo več različnih melodij, ki zazibajo dojenčka v sladke sanje. Obstajata dve vrsti mehanizmov. Vrtiljaki za navijanje (tako kot stare ročne ure) ali vrtiljaki na baterije, priporočam vrtiljak na baterije.

Pri nakupu izdelkov za otroka imam vedno v mislih uporabnost. Rada imam variante 3 v 1 , 2 v 1 itd…

Vsaj dvakrat tedensko sva z Nikom na poti k babici in vrtiljak je nepogrešljiv spremljevalec. Pri izbiri je igrala pomembno vlogo funkcija prenosljivosti vrtiljaka. Glasbeni vtiljak TINY Love nama to omogoča.

Prednosti:

  • Prenosljivost. Vrtiljak se pripne na stajalo, ki se ga fiksira na posteljico ali se pripne brez stojala na voziček.
  • 20 melodij, ki Nika zapeljejo v spanje.
  • Hipnotična spodnja stran vrtiljaka s črno belimi vzorci.

Po prejemu vrtiljaka in enostavni namestitvi je postalo naše popoldansko spanje pravi užitek. Nika samo položiva v zibelko in prižgeva glasbeni vrtiljak. Vrtiljak je najina stalni spremljevalec. Spremlja naju na lupinici, v vozičku, pri babici in na obiskih. 

 

Preberi si še: Mami testira: kozmetika Novelty

Mami testira: materinska blazina

Mami testira: Scoot&Ride skiro/poganjalec 2V1 HIGHWAYKICK

Mami testira: Stolček za hranjenje freeon TIN

Mami testira: pleničarka

Mami testira: Igračka za tolažbo dojenčka Bacek Ewan Deluxe

Mami testira: Igralna podloga Casmatino

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.