Mami testira: kozmetika Novelty

Že dolga leta imam težave s suho kožo, zato sem pri izbiri gela za prhanje zelo previdna. Ravno tako veliko pozornosti namenim izbiri balzama za lase. Pomembno mi je da las ne obteži in jim nudi zadostno zaščito. Dolga leta svetlenja las in porod sta pustila svoj pečat…suhi, krhki in lomljivi lase so realnost s katero se borim vsak dan. Zato vam bom danes predstavila kozmetiko Novelty, ki me je navdušila. Dobiti jo je mogoče neposredno pri uvozniku DOLGOUHEC.EU


Novelty Družinsko Energijsko mleko

Pred Nikom sem na počitnice sabo nosil parfume, pudre, take in drugačne senčke, eyelinear itd. Na prvem dopustu z otrokom pa so se moje potrebe skrčile na minimum.

Da bi prihranila s prostorom sem iskala mleko za tuširanje, ki je primerno zame in za partnerja in koži nudi zadostno zaščito. Še posebej moji, ki je bolj občutljiva.

Poskusila sva z obnovitvenim mlekom za prhanje z olivnim in vlažilnim hidratantnim mlekom. Kljub sončenju in kloru je najina koža ostala mehka. Ti zaupam še dodatno prednost? Energijsko mleko je v družinski embalaži – dovolj za celo družino. Na polički v kopalnici bo en šampon manj in tako več prostora za tvoje stvari.

Mleko se tudi odlično peni 🙂

Za več informacij o izdelku kliknite TUKAJ

Novelty Družinsko Negovalno kopalno mleko

Prav je, da si vsake toliko časa tudi mamice vzamemo čas zase. Ni boljšega načina kot sproščujoča kopel, ki jo lahko zaključite z masažo (tukaj pa boste potrebovale partnerja).

Sem ljubiteljica dolgih in vročih kopeli. Pogosto je po namakanju v kadi moja koža izsušena in potrebuje dodatno nego. Po uporabi negovalnega kopalnega mleka je bila koža ravno prav navlažena, tako da ni bilo potrebe po losijonu.

Hranilno mleko za telo vsebuje namreč karitejevo maslo in hidratantno mleko koži zagotavljata mehkobo in navlaženost.

Za več informacij o izdelku kliknite TUKAJ

 

Novelty Družinski balzam za lase

Še en super izdelek iz linije Novelty. Družinski balzam.

Tiste, ki ste ali pa ste bile dolgo let blondinke, tako kot jaz, dobro veste kako težko je včasih po umivanju lase razčesati. Poškodovane in suhe konice se prepletejo med sabo in v laseh hitro nastane vozel. Moramo si priznati, da tudi nosečnost lasem doda pečat. Nekatere se borite z izpadanjem las, spet druge se borimo z lasmi, ki so močno izsušeni.

Novelty balzam je ravno prav intenziven in hkrati nežen. Pri balzamu mi je všeč, da las ne obteži in jih pusti vitalne. Zahvaljujoč obogateni formuli z vitaminoma E in PP ter pro-vitaminom Bs multivitaminski kremni balzam lase naredi svetleče.

Za več informacij o izdelku kliknite TUKAJ

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.