Mami testira: materinska blazina

Zagotovo ste že razmišljale o materinski blazini. Kaj to je in zakaj jo potrebuješ? Dokler ne boš v drugem tromesečju ne boš čutila potrebe po njej, potem pa se boš avtomatsko začela obračati na levi ali desni bok. Saj si ne želiš mravljincev v roki in bolečin v bokih?

Blazino sem naročila v Mimovrste.si, dobiti pa jo je mogoče v vsaki specializirani trgovini. Prejela sem jo v plastični, zaščitni embalaži – kar mi je zelo pomembno.

UPORABNOST: Uporabljamo jo vsak večer, ker mojemu trebuhu (od 16. tedna dalje) nudi popolno podporo. Ravno prave debeline je. Moti me samo njena dolžina. Daljša je od mojega telesa, kar je malo nadležno. Ne vem ali bi si jo dala bol gor ali bolj dol. Čuden občutek.

VZDRŽEVANJE: Pri blazini mi je všeč, da je prevleko mogoče oprati v pralnem stroju.

SESTAVA:  anti-alergijsko votlo vlakno, kar lahko potrdim na lastni koži oziroma dihalih. Uporabljam jo že nekaj tednov in ne povzroča alergijskih napadov. Bomo videli, kako se bo odnesla skozi čas.

KVALITETA: Ob redni uporabi blazina malo izgubi obliko oziroma se splošči, kar je popolnoma naravno.

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.