Mami testira: Otroška kuhinja Opencook

Na začetku leta sva se z možem dogovorila, da bova letos Božiček prinesel otroško kuhinjo. Otroka sta bila nad kuhanjem tako zelo navdušena, da je Božiček naokoli prišel veliko prej. Izbirala sva med različnimi variantami kuhinj, zmagala je Smoby kuhinjo Opencook iz babycenter.si

Na mojo odločitev je vplivalo dejstvo, da se bosta s kuhinjo igrala dva otroka z majhno starostno razliko. Mora biti ravno prav velika, dovolj prostorna in zanimiva za dva otroka hkrati.

Zelo mi je pomembno, da ima kuhinja možnost zlaganja in ne zavzame veliko prostora iz dveh razlogov: ker doma nimamo neomejeno prostora in zato, da jo lahko sabo odpeljemo k babici na tedenske počitnice. Tudi babica je nad njo navdušena. V pečico jima vsako jutro skrije sladko presenečenja. Na sprehodu naberejo rožice in listke in iz njih v otroški kuhinji kuhajo čudežne čaje, ki pozdravijo bolne trebuščke medvedkov.

Hitro zložljiva kuhinja Smoby ima vse kar potrebujejo veliki otroški kuharski mojstri:

  • veliko pečico,
  • pomivalno korito,
  • hladilnik,
  • umivalnik,
  • pomivalni stroj,
  • kavni avtomat
  • in 22 dodatkov (jedilni pribor za dve osebi, krožnike, skodelici, kapsule za kavo, čaj in kakav itd…).

Zahvaljujoč enostavnemu zlaganju v 10 sekundah, dodatnemu ročaju in kolesu, Nik lahko sam odpelje kuhinjo v drug prostor. Včasih gre on, kuhinja in Lan za mano tudi na wc :).

Kuhinja in dodatki so izdelani iz kvalitetne plastike. Prepričana sem ,da se bodo v njej še leta kuhala odlična kosila.

Kuhinja Opencook je kuhinja, ki je veliko več kot igrača. Je prostor, kjer otroka vadita veščine za življenje in se je močno zasidrala v njun vsakdan. Ko jaz povem zjutraj kaj bo za kosilo, Nik pove kaj bo on skuhal za kosilo, Lan pa s prstom pokaže na kuhinjo Opencook. Definitivno je bila prava izbira za naša ustvarjalca.

V BABYCENTRU lahko poleg igralnih kuhinj izbirate med številnimi dodatki, kot so set za peko, mešalnik, sadje in zelenjava in še marsikaj.

Mi smo jih že nekaj dodali na seznam za Dedka Mraza.

Pravi kuharski mojstri bodo pritrdili, da je v kuhinji vedno prostor za takšne in drugačne dodatke.

Igra s kuhinjo Opencook

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.