Mami testira: Scoot&Ride skiro/poganjalec 2V1 HIGHWAYKICK

Prepričana sem, da bo veliko družin sončne pomladne dni izkoristila na sončku. Po prvem rojstnem dnevu je čas, da se otrok iz lagodnega vozička premakne na poganjec, ki mi je v pomoč pri izboljšanju motorike, ravnotežja in lepe drže. Po enem letu nam je mamicam še vedno vabljivo potiskati voziček s košaro, kamor smo spravile lopatke, jopico itd. Čas je da prostor pod vozičkom zamenja poganjalec. Na začetku otrok na njem ne bo zdržal dolgo časa, z vajo se bo ta čas podaljševal in kasneje boste vesele, da ste otroka hitro dale iz vozička, vožnjo s pravim kolesom bo osvojil brez večjih naporov.


Verjamem, da ste že slišale za Scoot&Ride poganjalec 2v1. Gre za poganjalec, ki ga v sekundi, brez orodja, spremenite v kompakten trikolesni skiro.

Pri Scoot&Ride 2V1 HIGHWAYKICK mi je všeč kvaliteta izdelave, lahkotnost in enostavno uporabe.

Otroci se od svojega starega poganjalčka težko ločijo – saj veste, prvega ne pozabiš nikoli :), do Scoot&Ride 2V1 HIGHWAYKICK se jim ne bo potrebno ločiti do petega leta, saj raste skupaj z otrokom. Na začetku kot poganjalec, kasneje – ko osvojijo motoriko in zrastejo, kot skiro. Na kaj morate biti pozorni pri nakupu poganjalca, si preberite tukaj.

Scoot&Ride 2V1 HIGHWAYKICK je na voljo v več barvah. Vse so nežnih, enobarvnih odtenkov, na katere lahko kombinirate skoraj katerokoli barvo čelade. 

Mi smo Scoot&Ride 2V1 HIGHWAYKICK naročili v Kadaku.si , kjer vam s kodo MINIROKICE10 priznajo 10% popust na vse poganjalce Scoot&Ride.

Lastnosti Scoot&Ride  2v1 HIGHWAYKICK 1

– Primerno od 1 – 5 let

– Enostavno spreminjaje iz poganjalca v skiro s sprostitvijo gumba na sprednjem delu in obratom sedalnega dela se spremeni funkcija produkta poganjalec v skiro

– Teža artikla: 2,8 kg

– Garancija: 1 leto

– Višina otroka: 82 – 118 cm

– Nosilnost: kot poganjalec do 20 kg, kot skiro do 50 kg

– Višina sedeža: V poziciji poganjalec ima možnost nastavitve višine sedalnega dela od 22,5 – 28,5 cm

– Krmilo je nastavljivo po višini: v poziciji skiro v višini od 57 do 64 cm

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.