Mami testira: Sirup Zaščitimo se

Čas zamašenih noskov se nevzdržno približuje. Trkam na les, da bodo maske in pogosto umivanje rok preprečilo širjenje prehlada in drugih virusnih okužb, vseeno pa preventiva ni odveč.

Starši vedno iščemo naravne rešitve za krepitev odpornosti, še posebej v času ki se približuje. Šoloobvezni otroci so podvrženi večjemu stresu zaradi šolskih obveznosti, medtem ko so mlajši otroci na okužbe bolj občutljivi, še posebej v hladnejših mesecih, ko je možnost za prenos okužbe večja. Nik bonbonom ne mara, niti ne mara ogabnih sirupov (kamor spada tudi Calpol, ki ga uporabljamo kot kurativo), ki jih mora piti v primeru slabega počutja. Pričela sem z iskanjem alternative in naletela na zares okusen sirup Zaščitimo se! blagovne znamke Soria Natural, ki je vodilna blagovna znamka na področju fitoterapije (tj. zdravljenje s pomočjo zdravilnih rastlin). Vse uporabljene sestavine imajo certifikate o ekološki predelavi surovin.

Sirup Zaščitimo se blagovne znamke Soria Natural vsebuje vitamine B kompleksa, A, C, E betaglukane, ameriški slamnik in propolis. Prijeten okus je posledica dodanega zgoščenega sadnega soka iz rožičev, jabolk, ribeza, češnje in stevie (to je nadomestek sladkorja, primeren tudi za sladkorne bolnike). Naš mali gurman Nik je potrdil, da je sirup okusen za užitje in vsako jutri po umivanju zobk spije eno dozirno žličko.

Vitamin C prispeva k delovanju imunskega sistema.

Propolis deluje antimikrobno.

Ameriški slamnik prispeva k imunskemu sistemu v primeru prehlada, blažilno deluje na področje grla in žrela in na zgornja dihala. Dodani so beta glukani iz gobe bukov ostrirar. Stroka je potrdila, da beta-glukani izolirani iz celične stene kvasovk/gliv aktivirajo imunski sistem.

Z vitamini B kompleksa ste se najbrž srečale med porodom ali po porodu. B kompleks vpliva na delovanje imunskega sistema, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, nastajanje rdečih krvničk in pri delovanju živčnega sistema.

Vitamin A ima pomembno vlogo pri aktivaciji imunskega sistema. Če se izrazim po “domače” je gumb za prižig obrambnega sistema.

Več o sirupu si lahko prebereš in ga naročiš TUKAJ.

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.