Mami testira: Stolček za hranjenje freeon TIN

Eden izmed najbolj pomembnih kosov pohištva je stolček za hranjenje. Na tržišču jih je ogromno s takšnimi in drugačnimi funkcijami, katerega izbrati je odvisno od vaših potreb in razpoložljivih finančnih sredstev. Jaz sem izbrala stolček srednjega cenovnega razreda, kar se odraža tudi v odlični kvaliteti.

Za sestavljane stolčka Freeon Tin ni potrebnega posebnega znanja. Meni je uspelo v desetih minutah. Mogoče bo koga zmotilo to, da naslonjalo nima možnost naklona. Pri obeh fantih naklona nikoli nisem potrebovala, saj sta prva dva meseca uvajanja goste hrane jedla v ležalniku. Po 6.mesecu je stolček Freeon Tin že primeren za hranjenje brez naslonjala.

Stolček ne zavzame veliko prostora, je eleganten in paše v vsako kuhinjo. Poleg stolčka prejmete tudi premičen pladenj, ki se lahko nastavi v kar tri različne položaje in “raste” skupaj z otrokom. Držalo za noge je nastavljivo v dva različna položaja.

Stolček je zelo enostavno čistiti, zadostuje že vlažna krpa. Stolček nima robov in nedostopnih kotov, tako da se hrana v njem ne bo nabirala.

Spodnji del nogic se lahko odstrani in se stol spremeni v nizki stolček. To pride prav takrat, ko otroka hranite na mizi ali kot stol za igro (npr. risanje, sestavljanje kock itd).

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.