Mami testira: Teeth Tox komplet za beljenje zob

Zadnja leta ugotavljam, da moji zobje izgubljajo belino. Vsak mesec in vsako leto bolj. Še posebej je bila razlika očitna ob ogledu starih fotografij, kjer so se moji zobje bleščali. Litri in litri kave čez leta zaradi neprespanih noči so naredili svoje. Da ne omenjam vseh čokolad, ki si jih zvečer prinesem v posteljo in se z njimi tolažim še čez dan.

Mojo pozornost je pritegnil komplet za beljenje zob Teeth Tox. Na začetku sem bila skeptična. Zdelo se mi je neverjetno, da bi ena krema in lučka lahko pobelila zobe v 10 minutah dnevno Jaz pa sem pri zobozdravniku za beljenje zob dala 100 € in porabila eno uro dragocenega časa. Mislila sem si, da je bilo takih in drugačnih hitrih variant na trgu že nešteto, zakaj bi ravno ta delovala?

V preteklosti sem enkrat že preizkusila belilno zobno pasta in ta se je izkazala kot zelo škodljiva. Želja po dobrem rezultatu me je gnala, da sem v na kupovalno košarico vrgla zobno pasto za kadilce, ki naj bi bila extra močna. Res je bila – poškodovala mi je sluznico in dlesni. Učinka pa nobenega.

Jasno, da sem bila tudi do Teeth Tox skeptična. Izdelka nisem kupila na “lepe oči”. Poklicala sem telefonsko številko na spletni strani Sensilab.si in se s prijazno gospo pogovorila pred nakupom. Razložila mi je, da je pasta brez peroksida, po uporabi zobje niso občutljivi, učinkovito posvetli madeže in pasta je prestala različne teste. Obrnila sem se še na svojega zobozdravnika. Zaradi pandemije osebni obisk ni bil možen, zato sva poklepetala po telefonu. Rekel je, da mi težko reče kaj deluje in kaj ne. Če ne vsebuje peroksida je že en velik plus in me opozoril, naj ne pretiravam z uporabo. Preveč beli zobje niso tudi zdravi zobje in naj bom pozorna na skelenje ali občutljivost zob.

Poklikala sem po spletni strani, izdelek dodala v košarico in zaključila nakup. Komplet sem prejela že naslednji dan. V kompletu sem dobila 3 injekcije z pasto, nastavek oz. ustnik in lučko. Zvečer, ko so otroci zaspali sem pasto nanesla na ustnik in si ga za 10 minut vstavila v usta. Že po prvem nanosu sem opazila blago razliko. Z uporabo sem nadaljevala vsak večer naslednjih 6 dni. In po 7 dneh lahko potrdim, da Teeth Tox res deluje. Rezultati so identični rezultatom pri zobozdravniku.

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.