MAMI testira: Otroška kozmetika Assorbello za kopanje

Izdelki italijanskega proizvajalca Assorbello so primerna za občutljivo dojenčkovo kožo. Zaradi nežne sestave je kozmetika primerna tudi za ostale člane družine z občutljivo kožo. Uvoznik Assorbello kozmetike, Dolgouhec.si mamicam, ki jim je pomembna kvaliteta, ponuja plenice, vlažilne robčke, zaščitno kremo s cinkom, tekoče milo, šampon, mleko za kopanje in blažilno olje. Zahvaljujoč kvaliteti izdelkov Assorbello Up bo tudi najzahtevnejša mama lahko našla nežnost in varnost, ki ju zagotavlja Assorbello.

V nadaljevanju vam bom predstavila nekaj priljubljenih produktov Assorbello kozmetike, ki sva jih z Nikom testirala. Testiranje novih kozmetičnih proizvodov je težka odločitev. Na odločitev je vplivalo dejstvo,da je Assorbello blagovna znamka z inovativno formulo, brez agresivnih mil (SLES) in brez parabenov in ne vsebuje alergenov. Idealna za Nikovo občutljivo kožo.

Assorbello Šampon

Šampon je skrbno izdelan za nego občutljivih in krhkih dojenčkovih lask. Agresivna mila in parabeni so najpogostejši vzrok draženja oči in izsuševanja nežne otroške kaže. Pri Assorbello so skrbi odveč. Nežen mlečni šampon ne vsebuje SLES – agresivnih mil in parabenov.

Prednost Assorbello šampona je ta, da ima zelo nežen vonj, skoraj neopazen. Ustrezal bo tudi nosu zahtevnih mamic. Všeč mi je, da se kljub naravni sestavi šampon peni in tako ob umivanju glavice zagotavlja dodaten užitek.

Več informacij o izdelku na povezavi

Assorbello Mleko za kopanje

Assorbello mleko za kopanje je obogateno z alojo, kamilico in vitaminom E, je brez parabenov in agresivnih mil (SLES) in za sabo pusti popolnoma mehko kožo.

Tako kot šampon ima tudi mleko izrazito nežen vonj, ki je primeren za vse člane družine. Če ga bo pomotoma ali namerno uporabil očka ni skrbi, da bo v službi “dišal kot dojenček”.

Naj vas ime “mleko” ne zavede. Kljub svojemu imenu se mleko za kopanje odlično peni.

Več informacij o izdelku na povezavi

Assorbello Blažilno olje

Masaža je pomembna iz več razlogov. Otroka pomirja in neguje nežno otroško kožo. Saj veste kako blagodejno vpliva masaža na naše telo, kako šele vpliva na dojenčka z izjemno občutljivo kožo. Priporočam, da olje uporabite po vsakem kopanju, po masaži pa otroka nežno popivnajte z brisačo.

Assorbello blažilno olje je primerno za masažo (tudi mamice in očka), odstranjevanje ostankov obliža (še posebej po prvi pikici na prstku), odstranjevanju odmrle kože in negi že zaceljenega popka. Ima nežen vonj in ne vsebuje alergenov.

Več informacij o izdelku na povezavi

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.