Pametni medo

Tako kot večina staršev – tudi jaz, želim za svojega otroka igračo, ki bo zanimiva in uporabna. Pred nakupom nove igrače se vedno vprašava kakšen cilj želiva z njo doseči. Gre za crtanje, zabavo ali učenje.


Znani proizvajalec igrač UNIKATOY je s pomočjo študij in raziskav, razvil igračo, ki otroku pomaga razvijati senzorične spretnosti, izboljšuje psihomotorične spretnosti, pozitivno vpliva na kognitivni razvoj in pripomore pri čustvenem razvoju.

Prednosti pametnega medota

  • Izjemno mehek plišast medo iz mehkih tkanin je odličen za crtanje. Različni materiali tkanin otroku omogočajo razvijanje senzoričnih spretnosti. Niku so še posebej všeč pisana lička in pikčasti ušeski.
  • Medvedek vzpostavlja interakcijo z otrokom s stavki “objemi me”, “igrajva se” …
  • Učenje poteka s pomočjo pesmic. Nove besede si otroci lažje zapomnijo in jih razumejo, če so v stavku, kot npr: dve žlici
  • Medvedov srček se zasveti, ko medvedek poskuša izvesti interakcijo z otrokom. Srček služi tudi povezovanju z brezplačno aplikacijo
  • Omogoča hitrejši razvoj vidnih, slušnih in tipalnih sposobnosti vašega otroka.


Preberi si še: Ali se lahko otroci od igrač kaj naučijo?

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.