Slovenska personalizirana knjiga za mamice in dojenčke, ki ogreje srce

Prvi dnevi z dojenčkom so naporni. Ne veš kje se te drži glava in zmedeno tekaš naokoli. V glavi imaš nakupovalni seznam vseh drobnarij, ki ti še manjkajo, z enim očesom pogleduješ na uro in z drugim paziš dojenčka. Ob enem so to najlepši meseci v življenju mamice. Meseci, ki jih nikoli ne boš pozabila in ti bodo ostali v večnem spominu.

Občutek, ko ti je toplo pri srcu in te malo zmrazi od pozitivnega čustvenega vala sem doživela ob prejemu personalizirane knjige KU-KU, LAN JE TU. Iz vsake besede sem začutila srčnost mamice, ki jo je napisala.

Personalizirana knjiga KU-KU ni samo knjiga. Je veliko več. Vtis pusti že z iskrenim posvetilom na prvi strani in simpatičnim zajčkom v desnem kotu, ki ga lahko naročiš poleg knjigice. Naš Lan ga obožuje.

Znano je, da nekatere igrače pri dojenčku spodbujajo občutek varnosti. To so tiste igrače, ki vključujejo elemente, ki otroka spominjajo na čas v toplem zavetju maternice. In zajček je prav tak. Njegove dolge nogice so kot nalašč za igranje.

Knjiga mi na vsaki prebrani strani prikliče nasmeh na obraz. Tako resnična je! Na simpatičen in iskren način preko rim prikaže vsakdan mamice in neskončno ljubezen do dojenčka.

Kaj bova danes?
Pospravljala ali prala?
Ah, naj bo po tvoje, Lan.
Se bova cel dan igrala.

 

Avtorica poleg čudovitih besedil namenjenih malčku ni pozabila na rime namenjene mamici, ki je pogosto spregledana. Vse se vrti okoli dojenčka, malokdaj pa se zgodi, da mamico sorodniki pocukajo za rokav in vprašajo, kako se počuti ona.

Vem, da se ti je življenje postavilo na glavo, 
da nisi nikoli več sama in da nimaš več časa biti dama.
Ne znam še govoriti….

Knjigo KU-KU lahko uporabljaš kot učni pripomoček. Na večino ilustracij je ilustratorka skrila belega zajčka. Kar je kot nalašč za igro odkrivanja predmetov, ki jo otroci obvladajo po enem letu starosti. Kasneje pride prav za učenje velikih črk in ne dvomim, da bo naš Lan svoje ime znal hitro zapisati, ker se pogosto pojavlja v knjigi.

Konkurenčne personalizirane knjige so bile napisane in večina tudi proizvedene v tujini. KU-KU je knjiga, ki je bila napisana na slovenskih tleh izpod peresa slovenske avtorice z velikim srcem. To se začuti iz vsake besede. Avtorica je knjigo KU-KU ustvarila na podlagi lastnih izkušenj in za vas ustvarja in že piše nove knjige, ki bodo tako kot KU-KU trajen spomin.

V času COVID-19 je izjemno pomembno, da spodbujamo slovenske ustvarjalce in jim s tem omogočimo rast. Knjige Beebook.si so trajne in napisane z ljubeznijo do vaših malčkov. Saj veste kako pravijo, dva kuharja kuhata enako juho z enakimi sestavinami, na koncu bo najboljša tista, ki je začinjena s pestjo ljubezni in te pri Urški ne manjka. 

link: https://beebook.si/product

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.