Zaščitna krema s cinkom Assorbello UP za razdraženo kožo

Nežna in popolna koža dojenčka je zelo občutljiva in dojenček ni enak drugemu dojenčku. Nekateri imajo kožo bolj občutljivo od drugih. Ko sem bila otrok, so mi velikokrat rekli da bo do poroke vse boljše – pa ni. Tudi odrasli imamo težave s kožo.

Večina kožnih bolezni, kot so demartitis, psoriaza in preobčutljiva koža je dednih. Če imate težave s kožo vi, jih bo po vsej verjetnosti imel tud otrok. Moj partner ima odlično kožo, jaz pa veliko manj. Že leta se borim z dermatitisom. Pojavlja se v obliki drobnih vnetji na koži obraza, ki v nekaj tednih izginejo. Žal je težave s kožo podedoval tudi Nik.

Že od prvega kopanja naprej pri kopanju 1 x tedensko uporabljam trdo milo, ostala kopanja pa opravim samo z vodo. Kljub previdnosti, so se pri dveh mesecih Niku na nogicah naredili suhi in rdeči izpuščaji. Najhujši so bili na kolenih in gležnjih. Zato sva preizkusila Zaščitno kremo s cinkom (Pasta Protettiva Allossido di Zinoo). Vsak večer sva jo nanesla na nogice in z njo namazala ritko.

Po uporabi je Nikova koža manj razdražena in lepšega videza. Krema se odlično izkaže tudi pri pleničničnih izpuščajih in vnetjih nastalih zaradi vročine (drobnih pikicah).

Zaščitna krema Assorbello ima širok spekter uporabe. Čeprav je namenjena občutljivi otroški koži jo lahko uporabljate tudi ostali člani družine.

V testiranje sem prepričala tudi partnerja. Kremo je preizkusil po britju in z uporabo uspešno preprečil vnetje kože, ki se pojavi po britju v obliki rdečih pikic ali madežev. Jaz sem jo preizkusila na obrazu, po uporabi je bil demartitis manj opazen.

Dobro se je odrezala tudi pri negi odrgnin zaradi odprtih čevljev. Vsako leto znova se mora noga na odprte čevlje navaditi, zato vedno sabo nosim obliže, ki preprečijo dodatno draženje kože. Po napornem dnevu na odrgnino nanesem zaščitno kremo Assorbello in jo pustim delovati skozi noč. Zjutraj je koža kot nova.

Več informacij o zaščitni kremi si preberite na strani dobavitelja Dolgouhec.si.

Preberi si še: Mami testira: kozmetika Novelty

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.