Katere kopalke izbrati po porodu?

Prihaja poletje in hočeš nočeš, telo se je po porodu spremenilo. Redke srečnice imajo postavo boljšo in komaj čakate poletje, večini pa so na trebuhu ostale strije in po dojenju majhne prsi. Skok v kopalke je nočna mora. Nič zato! Naj vam postava ne pokvari poletja. 

Za tiste, ki se težko soočate s svojo novo podobo sem pripravila ideje za nakup kopalk, primernih za vsako postavo. Ob tem pa bi vas vseeno rada opogumila, da na dopust vzamete tudi dvodelne kopalke. “Trebušne” nepravilnosti so cena, ki ste jo plačale za čudež življenja – vašega pikca. Kate Middleton je na prvi fotografiji pogumno pokazala ostanek nosečniškega trebuščka, zakaj bi ga ti skrivala?

KOPALKE ZA MAME Z MAJHNIM OPRSJEM

Po dojenju so prsi manjše oziroma “izpraznjene”. Bodite ponosne, da ste imele priložnost dojiti, jaz te sreče nisem imela, kljub temu pa zame pridejo v poštev kopalke iz te kategorije. Mame, bodite ponosne nase in spoštujte svoje telo.

Kopalke na preklop

Kopalke z zgornjim delom “na preklop” bodo pritegnile poglede in jih odvrnile od trebuščka.

Kopalke z cvetličnimi vzorci

Cvetlice so “in”. Kopalke so primerne tudi za tiste z manjšim oprsjem.

KOPALKE ZA MAME Z VELIKIMI PRSMI

V Sloveniji je tistim, ki imajo košarico večjo od številke 75 E, skoraj nemogoče dobiti modrček. Da o tistih, ki imajo še bolj bujno oprsje in številke FGH, ali I sploh ne govorimo. Kopalke brez oblikovanih košaric so iz raztegljivega materiala, tako da boste v njih lahko skrile tudi večje prsi in ne boste imele težav z iskanjem večjih števillk.

Dvodelne kopalke s topom

Top bo vizualno zmanjšal oprsje in skril trebušček. Kombinirate ga lahko z različnimi modeli spodnjih delov. Če bi želel poudariti zadnjico, izberite brazilke. Tiste, ki želite da ostane zadnjica neopažena pa izberite navadni spodnji del.

KOPALKE ZA MAME Z MOČNEJŠO POSTAVO

Pred porodom idealno upamo, da bomo hitro izgubile dodatne kilograme, resnica pa je drugačna. Kupovanje novih oblačil in spodnjega perila je lahko po porodu velik čustven napor. Kaj šele praznjenje omare in ločitev od svojih najljubših kosov oblačil. Ne obupajte. Glejte na vse skupaj s svetle strani. Po dolgih letih boste prenovile svojo garderobo in pravilna izbira kopalk vas bo naredila ŠIK tudi na plaži ali ob bazenu.

Čudežne kopalke

Ne glede na postavo, vas bodo te kopalke naredile samozavestne.

Bluson Tankini

Te kopalke je kot nalašč za mamice z otroki. Če vaš trebušček ni več raven, ga te elegantne kopalke z lahkoto skrijejo. 

Kopalke z volančki

Volančki so modni in so primerne za veliko ali majhno oprsje in skrijejo trebušček. Kaj bi želeli še boljšega?

Kopalke z vzorci

Kopalke z vzorcem bodo zakrile marsikatero nepravilnost. Leve majhno oprsje in desne močnejšo postavo. Preizkusite več modelov in na vse skupaj glejte iz svetle strani. Porod je odličen razlog za shopping in razvajanje duše.

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.