Tebi v spomin za 5 srečnih mesecev

Nik! Upam, da boš nekoč prebral pismo, ga boš razumel in ti bo nekaj pomenilo. Upam, da boš občutil vsaj delček veselja, ki ga z očkom doživljava, ko se smejiš. Upam, da boš tudi ti tako čutil, ko boš stopal po poti odraslosti in tudi sam postal oče.


Star si pet mesecev, to je za naju ogromno, saj je vsak dan poseben. Vsak dan opazujeva kako tvoje mini rokice postajajo spretnejše in občutiva moč tvojih nogic.

Všeč nama je, ko v majhni rokici držiš oslička. Držiš ga v joku in smehu. Želiva ti, da boš tudi v življenju ostal zvest samemu sebi in svojim željam ne glede na solze in smeh.

Všeč nama je tvoj sramežljivi nasmeh, ki nama ga nakloniš, ko te zjutraj pozdraviva in tako začnemo dan.

Všeč nama je, da naju ves čas iščeš s pogledom in si močno navezan na naju. Želiva si, da boš navezan (z zdravo mero razuma) na naju tudi ko boš odrasel fant in nama boš v varstvo zaupal vnuke.

Všeč nama je, ko se naju poskušaš z drobnimi rokicami okleniti in naju objeti. Želiva ti, da boš tudi ko boš starejši sposoben deliti nesebične objeme vsem okoli sebe.

Všeč nama je misel, da bova v prihodnjih mesecih in letih deležna ogromno tvojih nasmehov, objemov in včasih tudi solz. Tu sva zate!

Komaj čakava, da bova priča prvim korakom in prvim padcem. Dragi otrok, ob tem ti tudi želiva, da bi motivacijo, ki te spodbuja k temu, da se pobereš ko padeš, obdržal za celo življenje. Vsak padec pomeni novo preizkušnjo in pot do uspeha.

Svojih prvih mesecev se ne boš spominjal, ker si še premajhen, zato sva ti v spomin naročila komplet oblačil šivček, ki ju boš lahko podaril svojemu sinu in se ob tem spomnil, kako si bil majhen ti.

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.