Kako izbrati prave kopalke za vaš tip postave

Dnevi postajajo daljši, toplo sonce nas vabi iz stanovanj in sezona kopalk je skoraj pred vrati. Klasične enodelne kopalke in bikini so brezčasni model v katerem boste vedno blestele. Izbrati prave kopalke so za marsikatero damo pravi izziv, zato vam danes razkrivam trike, kako izbrati prave kopalke za vašo postavo. Pred izbiro morate poznati svoj tip postave. Med sabo imamo različne postave, od hruškastih tipov, polnih kot jabolček, trikotnih in bolj ravnih, atletskih. Vsaka od teh postav ima lastnosti, ki jih je treba poudariti, nekatere pa tudi skriti. Letos bodo v trenudu pisane in živahne barve. Zato si brez slabe vesti privošči novi kos kopalk in samozavestno uživaj v poletnih radostih.


Hruška

Pozornost iz poudarjenih bokov in stegen lahko preusmeriš z izbiro kopalk s širokim pasom, izogibaj pa se boksericam, saj bodo samo pritegnile pozornost na del postave, ki si ga želiš optično zmanjšati. Spodnji del kopalk naj bo enobarvnih barv, pri zgornjem delu pa lahko eksperimentiraš.

Trikotnik (narobe obrnjen)

Pri večjem oprsju je pomembno, da izbereš nedrček z dobro oporo in oblikovanimi košaricami, ki naj bo ne bodo preveč podložene. Izogibaj se vzorcem, okrasnim kamenčkom, volančkom, saj bi utegnili še dodatno poudariti oprsje.

Peščena ura

Želela boš poudariti tako spodnji kot zgornji del. Za doseganje sorazmerja se izogibaj hlačkam z zavezovanjem ob strani, saj bi utegnile preveč poudariti spodnji del.

Jabolko

Dvodelne kopalke so večna klasika. Če želite skriti trebušček izberi tankini kopalke, letos so v trendu pisane barve. Za dame, ki imajo rade dvodelne kopalke z razkritim trebuščkom priporočam kopalke z visokim pasom, ki optično zmanjšajo prednji del.

Atletska postava

Ženske atletske postave nimajo veliko oblin, postava je enako ozka oziroma široka od zgoraj navzdol. Iluzijo peščene ure boš najlažje ustvarila z minimalističnimi kopalkami. Manjši bo spodnji del, bolj polna bo bila videti zadnjica. Najboljša izbira so Bikinke, monokinke in enodelne kopalke z izrezi na pravih mestih. Bodi drzna in izberi kopalke živih barv.

Trikotnik

Za ta tip postave je značilno manjše oprsje in široki boki. Trikotnik zgornji del, volančki, okraski in veliki vzorci poudarijo oprsje in ga optično povečajo. Ne boš tudi zgrešila, če boš izbrala push – up nederček ali top z zavezovanjem na vratu. Ob tem je vredno poudariti, da push up nederček za sušenje potrebuje nekoliko več časa in je dobro, da imaš en rezervni del kopalk sabo.

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.