Opremljanje otroške sobe: moderne bombažne lučke

Pravljične bombažne lučke kar pogrejejo srce, ampak to pogosto čutimo samo ženske. Tako kot me ne razumemo zakaj moški potrebujejo 10 izvijačev, ki so videti dokaj podobno, jim ni za zamerit če ne razumejo naših lepotnih izboljšav sobic.


Ženske dnevno izgovorimo 3x – 5x več besed kot moški, zato imamo vso pravico, da jim pojasnimo nakup – kot je npr. nakup bombažnih lučk, ki jih redko kateri moški pozna. Ko bodo razumeli pomen, jih bodo lažje sprejeli.

Najprej se je začudil novi barvi božičnih okraskov

Vsako leto je najina božična smrekica drugačnih barv. Njemu je pravzaprav vseeno kakšna je, samo da ni preveč “nakičena” in pisana. S tem se strinjava oba. Danes sem iz trgovine prinesla bombažne lučke, njegov pogled mi je povedal vse. Imela sva že marsikaj, modre smrekice pa res ne. Tiho sem mu odgovorila, da to pravzaprav ni za božično smrekico. Bil je vidno začuden.

Ne dragi, ne gre za božične okraske

Razmišljala sem kako naj obrazložim pomen bombažnih lučk. Kot prvo, bombažne lučk so skrajno romantične, pričarajo ravno prav svetlobe in niso moteče. Če z njimi okrasiš otroško zibelko rahlo osvetlijo prostor, zato je otroka manj strah in med previjanjem otroka in partnerja ne bom popolnoma zbudila. Najbolj mu je bil všeč zadnji del odgovora, to da bo on lahko mirno spal.

Lučk sem že namestila. Kako se bo dekoracija odnesla v praksi vam še poročam.

Ste tudi ve poskušale izboljšati sobo s kakšno dekoracijo, ki je moški ni razumel?

 

Preberi si še: Oprema sobice za dojenčka: gnezdece (kokon)Zibelka ali posteljica?7 must have pripomočkov za otroško sobico

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.