Popusti za nosečnice in mlade mamice

Nosečke in mamice, ste tudi ve med tistimi, ki iščemo popuste? Poleg sezonskih razprodaj se splača izkoristiti tudi druge klube in ugodnosti za mamice in nosečke. V času nosečnosti, ko začnemo z nakupovanjem opreme in oblačil za dojenčka se srečujemo z višjimi stroški. Zaradi tega so vse ugodnosti pri nakupih dobrodošle.

BABY CENTER in PIKAPOLONICA

Baby center ponuja številne ugodnosti, zato si ob obisku ne pozabite narediti njihove kartice. Občasno imajo na določene artikle kar 10 % (v zimskem času so to odejice, zimske vreče…) Ob vsakem* nakupu v vrednosti 10 EUR ali več v obliki bonusa pripišejo 2 % zneska na kartico. Super a ne 🙂 Imajo pa tudi številne druge ugodnosti, predlagam da preklikate njihovo stran. 

Del koncerna Babycenter je postala tudi trgovina Pikapolonica. Kartico ugodnosti Pikapolonica lahko uporabljate v vseh babycentrih.Vsem članom kluba Pikapolonica se prizna 2 % bonus za vsak nakup v vrednosti 10 eur ali več (pripišemo ga na vašo klub kartico in velja tudi za izdelke v akcijah*). Ukinja se do sedaj veljaven 3 % bonus za podklub nosečke in mamice z dojenčki, vendar se ugodnost 2 % bonusa razširja na vse člane kluba. Ob vpisu podatkov vašega otroka, ob njegovem rojstnem dnevu Pikapolonica obdari z voščilom in kupončkom v vrednosti 5 €.

Za nakupovanje v spletni trgovini Baby Center je potrebna ločena registracija.

MUELLER KLUB MOJ OTROK

Ob prijavi na e-novice boste prejele kupon za 15 % nakup na otroške izdelke do enega leta (velja tudi na plenice in vso kozmetiko). Večkrat letno vas bodo obveščali o novostih in razveseljevali s posebnimi akcijami (npr. 2+1 gratis). Za več si oglejte klub Moj otrok. 

BREZPLAČEN BABY PAKET

Večina novopečenih mamic ga dobi že v porodnišnici. Če ga iz katerega koli razloga nisi prejela si ga lahko naročiš na dom. Edini strošek, ki ga boš imela s paketom je poštnina. Paket vsebuje različne testerje in dodatne popuste.

DM

Vsi starši, ki boste v aktualnem mesecu kupili izdelke iz otroškega programa v vrednosti nad 15 €, boste 10. v naslednjem mesecu na www.payback.si prejeli kupon za prevzem brezplačne knjižice Ugodnosti za starše. Kupon je treba predhodno aktivirati na www.payback.si.

HIPP KLUB

Vsi novi člani HiPP BabyCluba prejmejo paket za novorojenčka in paket za malčka. *Vsebina paketov se spreminja

Prijavite se TUKAJ 

KLUB LUMPI

Lumpi je merkatorjeva blagovna znamka. Članstvo prinaša številne ugodnosti kot so zbiranjne večkratnih pik, vrednostni kuponi zvestobe, eksluzivne ponudbe, kuponi ugodnosti in številne koristne vsebine.

KLUB NAVALAC

Starši v klubu imajo dostop do knjižice Dojenčkovo prvo leto, ki pomaga ob rojstvu otročička, najpogostejših začetnih težavah, pri boljšem razumevanju njegovih potreb in prehrani v prvem letu življenja. Vsi (bodoči) starši povezani v Klub Novalac prejmejo darilce presenečenja, celo vrsto ugodnosti in aktivnosti.

TUŠ DROGERIJA

Vsak ponedeljek s tuš kartico koristite 20 % popust na otroške izdelke.

 

Poznaš tudi ti kakšno super ugodnost in popust za nosečke ali mamice? Javi mi na info@minirokice.si

 

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.