Popusti za nosečnice in mlade mamice

Nosečke in mamice, ste tudi ve med tistimi, ki iščemo popuste? Poleg sezonskih razprodaj se splača izkoristiti tudi druge klube in ugodnosti za mamice in nosečke. V času nosečnosti, ko začnemo z nakupovanjem opreme in oblačil za dojenčka se srečujemo z višjimi stroški. Zaradi tega so vse ugodnosti pri nakupih dobrodošle.

BABY CENTER

Baby center ponuja številne ugodnosti, zato si ob obisku ne pozabite narediti njihove kartice. Občasno imajo na določene artikle kar 10 % (v zimskem času so to odejice, zimske vreče…) Ob vsakem* nakupu v vrednosti 10 EUR ali več v obliki bonusa pripišejo 2 % zneska na kartico. Super a ne 🙂 Imajo pa tudi številne druge ugodnosti, predlagam da preklikate njihovo stran. 

MUELLER KLUB MOJ OTROK

Ob prijavi na e-novice boste prejele kupon za 15 % nakup na otroške izdelke do enega leta (velja tudi na plenice in vso kozmetiko). Večkrat letno vas bodo obveščali o novostih in razveseljevali s posebnimi akcijami (npr. 2+1 gratis). Za več si oglejte klub Moj otrok. 

PIKAPOLONICA

Članstvo v klubu Pikapolonica, vam prinaša številne ugodnosti, zato si hitro uredite klub kartico Pikapolonica. Nosečke in mamice z dojenčki prejmete vsak torek 10 % popust na izbrane izdelke z redno ceno in pa takojšnji 3 % bonus vrednosti nakupa, ki se vam pripiše na kartico. Tudi ostale dni v Pikapolonici niso pozabili na nosečke ni mamice, ob vsakem nakupu prejmete 3 % bonusa na vašo klub kartico Pikapolonica. Več o ugodnostih si lahko pogledate tukaj: https://www.pikapolonica.si/ugodnosti-za-nosecnice-in-mamice

BREZPLAČEN BABY PAKET

Večina novopečenih mamic ga dobi že v porodnišnici. Če ga iz katerega koli razloga nisi prejela si ga lahko naročiš na dom. Edini strošek, ki ga boš imela s paketom je poštnina. Paket vsebuje različne testerje in dodatne popuste.

LILU.SI 

S kodo MINIROKICE15 prejmete 15% popust na celoten nakup

BABADU.SI

S kodo MINIROKICE10 prejmete 10% popust na izdelke: očala IZIPIZI, Scoot&Ride poganjalce in čelade Nutcase

DM

Vsi starši, ki boste v aktualnem mesecu kupili izdelke iz otroškega programa v vrednosti nad 15 €, boste 10. v naslednjem mesecu na www.payback.si prejeli kupon za prevzem brezplačne knjižice Ugodnosti za starše. Kupon je treba predhodno aktivirati na www.payback.si.

 

 

Poznaš tudi ti kakšno super ugodnost in popust za nosečke ali mamice? Javi mi na info@minirokice.si

 

 

Kontakt

logo 272x90

Sem mama, partnerka in poslovna ženska, ki obožuje visoke pete. V prostem času rada preberem dobro knjigo, pišem in ustvarjam. Družbo nam dela mala bela kepica, nemški špic LORD.